De website www.zonne-energiegids.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Main menu

Over Zonne-energieGids.nl

Het project ‘Zonne-EnergieGids.nl‘ is in maart 2013 van start gegaan. Deze website heeft als missie het gebruik van zonne-energie in Nederland (waar mogelijk verder) te stimuleren. Dit omdat wij denken dat, met het huidige consumptiepatroon en de toenemende welvaart, de meeste grondstoffen op aarde nog tijdens onze generatie uitgeput raken. Om dit te voorkomen/vertragen moeten wij onze manier van produceren en consumeren veranderen. Het gebruiken en opwekken van duurzame energie is daar een onderdeel van.

Wij verwachten de komende jaren een enorme groei in de opwekking van zonne-energie. Dit komt mede doordat de aanschafprijs van zonnepanelen en zonneboilers alsmaar daalt. Dit terwijl de kwaliteit toeneemt en dus de terugverdientijd afneemt. De prijzen van en de belasting op energieproducten stijgen ook elk jaar, terwijl zonnepanelen een eenmalige investering en minimale onderhoud vereisen.

Informatie over zonnepanelen en zonneboilers

Op Zonne-energieGids.nl geven wij informatie over zonnepanelen en zonneboilers, maar ook het laatste nieuws rondom zonne-energie.

Wanneer je zonnepanelen wilt aanschaffen komt hier een hoop bij kijken. Je wilt gebruik maken van de subsidieregeling en je wilt natuurlijk ook het hoogst mogelijke rendement behalen. Om dit te realiseren moet je rekening houden met verschillende factoren, deze worden uitgebreid besproken op betreffende pagina’s. Begin met het bekijken van de onderwerpen die je allemaal op deze website kunt vinden: alle onderwerpen A-Z.

Neem ook eens een kijkje op onze Belgische website over zonne-energie: Zonne-energieGids.be en L’EnergieSolaire.be

Over ons

Wij willen het gebruik van zonne-energie installaties in Nederland stimuleren. Bekijk pagina: over ons.

Vrijblijvend advies?

Kom in contact met installateurs en maak gebruik van onze offerte service. Vraag zonnepaneel offertes op.

Ben jij installateur?

Meld je bedrijf dan aan voor het leadprogramma.

Feedback

Terugkoppelen? Niet gevonden wat je zoekt? Geef het hier door.